We beschikken over 3 kunstgras buitenterreinen met verlichting en delen het binnenterrein in de sporthal met de andere sportsecties van Sportkring Eternit. Het ledenaantal schommelt tijdens het zomerseizoen rond de 130. In de winter is er eerder een beperkte tennisactiviteit; gezien het gedeeld gebruik van het binnenterrein.

 

De club behoort niet tot VTV (Vlaamse tennisvereniging) maar heeft wel nauwe banden met andere lokale federaties, zoals AVVV, KSAH, Neerbrabantse, en is aldus op deze wijze actief in diverse interclub competities. Enkele malen per jaar wordt er een ontmoeting met een naburige club georganiseerd en binnen de club zijn er jaarlijks diverse activiteiten en competities, zoals clubtornooi enkel en dubbel, een landen-(ploegen)competitie, laddercompetitie… feestjes en uitstapjes.

 

Binnen de club legt het bestuur vooral de nadruk op sportief amusement en probeert dit ook steeds in de activitieiten naar voor te brengen. Dit belet niet dat diverse leden ook actief zijn in het officiële competitie gebeuren en dan ook een degelijk klassement bij elkaar hebben getennist.

 

Voor meer informatie, zoals bvb lidgelden & inschrijvingen, verwijzen we naar de website van de club: www.tc-eternit.be